Juridisk merknad

Denne nettsiden tilhører SBM Life Science (heretter referert til som “SBM”).

Tilgang til og bruk av denne nettsiden er underlagt følgende vilkår og betingelser, samt vilkårene beskrevet i personvernerklæringen. Denne juridiske merknaden definerer vilkårene og betingelsene som gjelder for alle brukere av denne nettsiden.

Ved å bruke nettstedet godtar du uforbeholdent denne juridiske merknaden og personvernerklæringen.

SBM forbeholder seg retten til å stenge eller endre hele eller deler av nettstedet når som helst og uten varsel. Alle brukere oppfordres derfor til regelmessig å lese SBMs generelle vilkår og betingelser (dvs. juridisk merknad og personvernerklæring) og observere eventuelle endringer eller tillegg som kan ha blitt gjort til dem.

Nettstedsredaktør

Firmanavn: SBM Life Science

RCS-registreringsnummer RCS i Lyon nr. 813 770 542

Juridisk form: SAS

Aksjekapital: 6.340 euro

Adresse til hovedkontoret: 60 Chemin des Mouilles, 69130 Écully, Frankrike

Telefon: +33 4 37 64 32 00

E-post: contact@sbm‐company.com

Publiceringschef

Laurent DAVIER, Marketing and Sourcing Director

Webbplatsens innehåll och länkar till andra webbplatser

SBM gör allt för att se till att den information som publiceras på webbplatsen är korrekt och uppdaterad och förbehåller sig rätten att korrigera innehållet när som helst utan föregående meddelande. SBM kan dock inte garantera att uppgifterna är korrekta, fullständiga, sanningsenliga eller att de inte har ändrats av tredje part.

Den information som tillhandahålls på denna webbplats är endast avsedd att presentera SBM, dess produkter och tjänster. Inga uttryckliga eller underförstådda garantier lämnas för att den information som tillhandahålls på denna webbplats är fullständig eller korrekt.

Dessutom tar inte SBM något ansvar (direkt eller indirekt) för eventuella fel eller brister i innehållet på webbplatsen eller för den användning som någon person kan göra av den.

SBM foreslår på sin nettside lenker til andre tredjeparts nettsteder som ikke dekkes av disse vilkårene. SBM kan ikke holdes ansvarlig for innholdet på disse nettstedene og for hvordan brukere kan bruke dem.

Denne nettsiden er kun til personlig og ikke-kommersiell bruk.

Hvis nettstedet ikke er tilgjengelig

SBM gjør sitt ytterste for å sikre at nettsiden alltid er tilgjengelig for brukerne. SBM kan ikke holdes ansvarlig for at nettsiden av en eller annen grunn ikke er tilgjengelig.

Personvernerklæring – Informasjonskapsler

Se vår personvernerklæring ved å klikk her .

Immateriell eiendom

Den generelle strukturen og alle deler av nettstedet (dvs. uten at listen er begrenset til følgende: varemerker, logoer, programvare, tekster, databaser, animerte eller ikke-animerte bilder, bilder, lyder, know-how …), enten de er registrert som varemerker eller ikke, og enten de er ledsaget av tegnene ©, ™ eller ®, er SBMs eksklusive eiendom eller eiendom til tredjeparter som har samtykket til det, samt presentasjonen og innholdet i alle artikler og mer generelt alle informasjon tilgjengelig på nettstedet.

Det er forbudt å bruke, reprodusere, representere, modifisere, tilpasse, oversette, kopiere eller distribuere hele eller deler av nettstedet, uavhengig av mediet og prosessen som brukes.

Enhver bruk, helt eller delvis, som ikke er uttrykkelig godkjent av SBM, kan medføre sivilt og/eller strafferettslig ansvar for forfatteren. SBM forbeholder seg retten til å ta rettslige skritt mot personer som ikke respekterer dette forbudet.

Alle rettigheter som ikke uttrykkelig er gitt i denne avtalen er forbeholdt.

Gjeldende lov

Innholdet på nettstedet er underlagt fransk lov, med unntak av lovvalgsregler. Alle problemer knyttet til utførelse og/eller tolkning av disse vilkårene og betingelsene eller handlinger som oppstår eller oppstår derav, som brukeren og SBM ikke har vært i stand til å løse i god tro, er underlagt den eksklusive jurisdiksjonen og skal løses av lagmannsretten i Lyon, selv om dette er et garantikrav eller flere klager.

Internasjonale brukere

Denne nettsiden kontrolleres, administreres og vedlikeholdes av SBM i Sverige. Den er kun laget for bruk i Sverige. SBM garanterer ikke at innholdet er gyldig utenfor Sverige, og spesielt ikke at produktene og tjenestene har samme utseende og størrelse eller at de tilbys på samme vilkår.

Hvis du besøker denne nettsiden eller laster ned innholdet fra et sted utenfor Sverige, er du ansvarlig for å kontrollere at du handler i samsvar med lovene som gjelder på det stedet. Produktene nevnt på denne nettsiden kan tilbys i pakker med forskjellig utseende eller størrelse, med bokstaver eller etiketter som varierer fra land til land.

Kontakt

For å kontakte oss, klikk her .

© SBM LIFE SCIENCE

Oppdatert: 31. januar 2023

Alle rettigheter forbeholdt.