Trim

Livet i hagen handler om så mye mer enn bare å plante, klippe, dyrke og lage fine ting. Vi ønsker å legge akkurat nok tid og kjærlighet i hagen til å skape stedet der noen av de hyggeligste øyeblikkene i livet skjer. Samvær med familie og venner over en hyggelig middag, lek med barna, eller bare en stille stund med hvile og restitusjon i ditt eget lille paradis.

Vi kan hjelpe deg med å finne riktig ernæring til rett sted og skape forutsetninger for et enkelt blomstrende friluftsliv. Der det spirer liv i blomsterbedet, plenen, hagen og kanskje viktigst – inne.

Velkommen.

Trim Robot Plengjødsel

Robotgressklippere har etterhvert nærmest blitt allemannseie uansett om man har en liten eller stor plen. Fordelene med en robotgressklipper en mange, og dette har folk fått øynene opp for, samtidig som prisene begynner å bli overkommelige. Selv om man raskt får en litt finere og velpleid plen med en robotgressklipper, kan det være at de litt skrantne partiene blir enda mer synlige, og da er løsningen å så og gjødsle på en bærekraftig og god måte. Trim 100 % naturlig robotgjødsel egner seg til dette formålet, og vil heller ikke innvirke på funksjonen til robotklipperen din.