Hagen din fortjener bedre

1 min å lese
Dele

Gi den kjærlighet på tre enkle trinn

Alle kan få en fin hage. Men når vinterens ruskevær letter utover våren, og plenen, eller restene av den, titter frem igjen, er det mange som ikke vet hva de skal gjøre. Med Stroller 123 kan det ikke gå galt. Vår produktserie i tre trinn sammen med enkle instrusjoner er alt du trenger for å holde hagedrømmen ved like. Både du og hagen din fortjener bedre. Dere fortjener Trim.

Trinn 1: Trim Mosefjerner

Unikt granulat som bekjemper mose og gjødsler samtidig. Hurtigvirkende nitrogen gir raskt grønnere og vekstkraftig plen. Mikrogranulat – enkelt å spre og mindre støv.

Trim Mosefjerner

Det er viktig med en flott plen om sommeren, og drømmen kan bli til virkelighet med Trim Mosefjerner. Produktet inneholder også viktige næringsstoffer, og gjødsler derfor gresset samtidig som det fjerner mosen. Det er viktig å ta vare på uteområdene og stimulere nytteplantene til god vekst. Hagen skal være et sted hvor man trives, og med hjelp fra oss vil du kunne nyte en fin og grønn plen hvor hele familien kan kose seg. Trim Mosefjerner fås i to ulike forpakninger, og kommer i form av mikrogranulat. Dette gjør at produktet er både enkelt og praktisk å bruke samt at det støver svært lite under påføringen.

Trinn 2: Trim® Plengjødsel

Gir en slitesterk, langsomt voksende plen med et kraftig dyptgående rotnett og en pen grønnfarge.

Trim Plengjødsel

Drømmen om en vakker plen! Det er viktig med riktig grunnarbeid hvis du ønsker en flott plen. Ingenting er som å se barna løpe rundt på nyklipt gress om sommeren etter godt utført hagestell. Trim Plengjødsel er et velbalansert, langtidsvirkende produkt som er enkelt å spre, og som vil gi deg en sunn plen av god kvalitet. Produktet påføres tørr gressplen – gjerne rett før regnet kommer. Du bør også klippe gresset med jevne mellomrom for å ta vare på det gode grunnlaget. Når sommerferien kommer med late dager, er det bare å lene seg tilbake og nyte resultatet.

Trinn 3: Trim Plenrens

Unikt granulat som tar ugress og mose samtidig. Den stimulerer gressets vekst, og går helt ned i roten. Mot tofrøbladet frø- og rotugress som løvetann og groblad, samt mose i plen.

Trim Plenrens

Vi gir deg effektive produkter for hagen og uteområdene, og tilbyr Trim Plenrens som et effektivt våpen i kampen mot ugress og mose. Hva er vel bedre enn å nyte en vakker plen om sommeren når solen skinner? For at drømmen skal gå i oppfyllelse, bør man starte tidlig om våren med å rydde plenen samt fjerne ugress og mose. Vårt produkt er svært effektivt, og stimulerer samtidig gressets vekst. Trim Plenrens er enkelt å bruke, og strøs direkte på uønskede planter og mose i plenen. Les alltid bruksanvisningen før bruk, og unngå å strø produktet på overflater som tre, steinheller eller fliser da dette kan gi misfarging.

1 min å lese
Dele