Bekjempelse av ugress

2 min å lese
Dele

4 metoder for ugrasbekjempelse

Det finnes en rekke tradisjonelle metoder for ugrasbekjempelse. Inkludert rengjøring for hånd, rengjøring med hakke, bruk av kompost eller til og med en blåselampe. Det er best å kombinere flere forskjellige metoder og å kjempe til rett tid. Ugressmidler kombinert med tradisjonelle metoder som graving og kompostering gir vanligvis best resultat. Ugressmidler gir vanligvis enkel bekjempelse og er i mange tilfeller det absolutt mest tidsbesparende og rimelige alternativet i kampen mot ugress!

Det er hovedsakelig fire metoder, og noen ugressmidler kombinerer flere av dem.

 1. Ugressmidler som reagerer ved kontakt
  Hurtigvirkende midler som virker overfladisk på store områder med ugras gjør at ugresset visner og tørker kun noen dager etter behandlingen. Flott for å bekjempe ettårig ugress.
 2. Ugressmidler som virker systematisk
  Absorberes av blader eller røtter og går inn i plantesaften og spres dermed utover hele planten. De dreper ugresset fullstendig, inkludert røttene, i løpet av noen uker og passer både for ettårige og flerårige planter.
 3. Ugressmidler med resteffekt
  De forblir aktive i jorda og trenger inn i røttene til ugress som begynner å spire og vokse. De bidrar dermed til å forhindre gjentakelse av nye stauder og ettårige ugressarter og beskytter ofte flere måneder på rad.
 4. Ugressmidler med selektiv virkning
  Utrydder kun visse typer planter og skader ikke de andre. De kan gå på ugress uten å skade de nærliggende plantene som du ønsker å beholde. Disse midlene egner seg spesielt godt til behandling av plener hvor middelet angriper løvugras uten å skade gresset.

Trim Plenrens

Vi gir deg effektive produkter for hagen og uteområdene, og tilbyr Trim Plenrens som et effektivt våpen i kampen mot ugress og mose. Hva er vel bedre enn å nyte en vakker plen om sommeren når solen skinner? For at drømmen skal gå i oppfyllelse, bør man starte tidlig om våren med å rydde plenen samt fjerne ugress og mose. Vårt produkt er svært effektivt, og stimulerer samtidig gressets vekst. Trim Plenrens er enkelt å bruke, og strøs direkte på uønskede planter og mose i plenen. Les alltid bruksanvisningen før bruk, og unngå å strø produktet på overflater som tre, steinheller eller fliser da dette kan gi misfarging.

2 min å lese
Dele