2 min å lese
Dele
  1. Ugrasbekjempelse er mest effektivt når ugraset vokser, vanligvis i perioden mars – september. Det er da en større overflate som kan ta opp sprøytemidlet. Det egner seg ikke å sprøyte når det blåser eller når ugresset ikke vokser. Vann overflaten en eller to dager før bruk av ugressmidler i tørre perioder.
  2. Bruk ugressmidler når det er vindstille for å unngå å sprøyte plantene du ønsker å beholde. Når du sprøyter i nærheten av en plante du ønsker å beholde, dekk den til med papp som beskyttelse, eller sett store utskårne brusflasker uten bunn over ugresset og spray inn i dem.
  3. Hvis du planlegger å plante på nytt på en sprøytet overflate, bruk et biologisk nedbrytbart plantevernmiddel. Disse kan også brukes til å rydde en grønnsaksåker før planting eller såing.
  4. Knus stilkene på kjerringroken før du sprøyter. Dette bryter ned den vokslignende overflaten og sprøytemidlet kan lettere trenge inn.
  5. Hvis klatregras har vridd seg rundt andre planter i hagen, snurr du det forsiktig opp (uten å skade de du vil beholde), og når ugresset da ligger i en haug på bakken, spray det med et ugressmiddel.

  1. Barn og kjæledyr trenger ikke holdes unna den behandlede overflaten når ugressmiddelet har tørket. Alle Bayer ugressmidler er godkjent og kan brukes i private hager.
  2. Når det gjelder gressetende kjæledyr, f.eks. marsvin, kaniner og skilpadder er det best å holde dem unna til ugresset dør. Dette er fordi visse ugrasbekjempende midler kan gjøre ugress med dårlig smak velsmakende og omvendt.
  3. Pass på at du velger den beste passformen og i riktig mengde for det du skal gjøre. Ready to Use-variantene er enkle å bruke; ingen dosering eller blanding er nødvendig. Velg 1-liters flasker for mindre områder eller for spesifikke ugress. Til større flater finnes kraftfôr som er en ren, enkel og rimelig metode hvor du bruker vannkanne eller sprøyte.
  4. En studie gjort av dyrkere viste at luking for hånd ofte forårsaket mye ryggproblemer. Mer enn én av tre dyrkere hadde lidd av “ugressrelaterte” ryggsmerter. Osteopater anbefaler å ligge på kne og bruke ugressmidler!

Trim Plenrens

Vi gir deg effektive produkter for hagen og uteområdene, og tilbyr Trim Plenrens som et effektivt våpen i kampen mot ugress og mose. Hva er vel bedre enn å nyte en vakker plen om sommeren når solen skinner? For at drømmen skal gå i oppfyllelse, bør man starte tidlig om våren med å rydde plenen samt fjerne ugress og mose. Vårt produkt er svært effektivt, og stimulerer samtidig gressets vekst. Trim Plenrens er enkelt å bruke, og strøs direkte på uønskede planter og mose i plenen. Les alltid bruksanvisningen før bruk, og unngå å strø produktet på overflater som tre, steinheller eller fliser da dette kan gi misfarging.

2 min å lese
Dele